Ιστορικό

Το τυπογραφείο “Γεωργαλλίδη” ιδρύθηκε το 1928 από τον Τρύφωνα Γεωργαλλίδη, στην οδό Μητροπόλεως στην Αθήνα. Οι γιοί του Λέλος και Δήμος ακολούθησαν την τέχνη της τυπογραφίας και επένδυσαν στην εκτύπωση offset όταν μετέφεραν την παραγωγή στο Θησείο.

Το 1968, η εταιρεία μετακόμισε σε ιδιόκτητη έδρα στο Βοτανικό, όπου και παραμένει μέχρι σήμερα. Ακολουθώντας πάντα τις νέες τεχνολογίες γύρω από τις γραφικές τέχνες, κατάφερε να παραμείνει σύγχρονη και να περάσει στον 21ο αιώνα με επιτυχία.

Με την εμπειρία 80 χρόνων που έχει περάσει από γενιά σε γενιά και με σεβασμό στην ιστορία της, είναι μια εταιρεία γραφικών τεχνών με ανθρώπους που έχουν μεγαλώσει μέσα στη δουλειά, με μεράκι και βαθιά αγάπη για την τέχνη της εκτύπωσης.

Η τρίτη γενιά προχωράει σήμερα με το ίδιο κέφι για διαρκή ανανέωση και επαγγελματισμό στον κόσμο των σύγχρονων επιχειρήσεων

 

Φιλοσοφία

Παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή στον τομέα των εκτυπώσεων, έγκαιρα και σε λογική τιμή.

Η σωστή επιχειρηματικότητα βασίζεται στην εδραίωση σταθερών σχέσεων που στηρίζονται στην εμπιστοσύνη, την ειλικρινή συνεργασία και τον αμοιβαίο σεβασμό.

 

Στόχοι

• Να παραμένουμε επίκαιροι και να παρακολουθούμε τις τάσεις του σήμερα, διατηρώντας το ήθος και το μεράκι των παλιών.

• Να λειτουργούμε ηθικά και υπεύθυνα, χρησιμοποιώντας υλικά που δεν ζημιώνουν το περιβάλλον.

• Να διατηρούμε ένα δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον ώστε να εργαζόμαστε με επαγγελματισμό και αγάπη για τη δουλειά.

 

Πελατολόγιο

Επενδύουμε στη δημιουργία και διατήρηση μακρόχρονων σχέσεων με τους πελάτες μας με στόχο την κοινή πορεία προς την επιτυχία. Ενδεικτικά, αναφέρουμε μερικές εταιρείες που μας τιμούν με την προτίμησή τους.

Πελατολόγιο

 

Πιστοποίηση διασφάλισης ποιότητας

Στα πλαίσια της διαρκούς αναβάθμισης των υπηρεσιών μας, η εταιρεία είναι από το 2006 πιστοποιημένη για την εφαρμογή του συστήματος διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2000 στην εκτύπωση και την προεκτύπωση.

ISO 9001:2000

 

Ανακύκλωση

Η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση δεν είναι πολυτέλεια, αλλά υποχρέωση και εμείς φροντίζουμε ώστε να ζημιώνουμε όσο το δυνατόν λιγότερο το περιβάλλον. Όλοι οι προμηθευτές των Α' υλών είναι πιστοποιημένοι για τη συμμόρφωσή τους με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς και τα υπολείμματα χαρτιού αποστέλλονται σε εταιρεία παραγωγής προϊόντων από ανακυκλωμένο χαρτί.

 

Ισολογισμοί εταιρίας

Ισολογισμός 2015