Γραφίστες
Designers
Διαφημιστικά γραφεία
Τυπογράφοι
Μεταπωλητές
Ψάχνετε για κάποιον αξιόπιστο συνεργάτη για την παραγωγή των εντύπων που δημιουργήσατε με τον πελάτη σας; Βασιστείτε σε εμάς!

Από την παραγωγή του δοκιμίου ή του mock-up ως και την παράδοση των εντύπων, αξιοποιήστε την εμπειρία μας για να παραλάβετε άψογο προϊόν και να δείτε τους πελάτες σας απόλυτα ικανοποιημένους από το τελικό αποτέλεσμα.

τυπογραφικές εργασίες για συναδέλφους

We Love Printing

Αφήστε το πάνω μας!

Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να προβλέψουμε ή να προλάβουμε εξαρχής τις τεχνικές δυσκολίες από κοινού. Το ζητούμενο παραμένει πάντα η ικανοποίηση του τελικού πελάτη. Σκοπός είναι να παραλάβετε εσείς και οι πελάτες σας ακριβώς ό,τι έχετε σχεδιάσει και οραματιστεί.

Δοκίμια ή δείγματα και mockup προς έγκριση, έλεγχος αρχείων, μοντάζ, παραγωγή, φινίρισμα συσκευασία, παράδοση σε εσάς ή και απευθείας στον πελάτη σας.

Εκτυπώσεις offset και ψηφιακές, ανάλογα με τις προδιαγραφές.

Διαθέτουμε τα απαραίτητα περιφερειακά μηχανήματα και έμπειρο προσωπικό για οποιαδήποτε μετεκτυπωτική εργασία.

Κατασκευή κοπτικών καλουπιών

Μεγάλη ποικιλία σε έτοιμα καλούπια

Πίκμανση - Δίπλωμα - Καρφίτσα

Αρίθμηση

Περφορέ - Τρύπες

Γωνιοκοπή

Έκτυπα / Γκοφρέ - Ανάγλυφα

Πλαστικοποίηση

Μεταβλητά δεδομένα

Πάντα κοντά σας!

Συνεργαζόμαστε επί σειρά ετών με αγαπητούς συναδέλφους και αυτό που αναγνωρίζουν και εκτιμούν είναι ότι είμαστε παρόντες και στα εύκολα και στα δύσκολα. Χωρίς καμία απευθείας ανάμειξη με τους πελάτες σας, ανταποκρινόμαστε με σοβαρότητα και κατανόηση σε όποια δυσκολία προκύψει.

Give it a Go!

Στείλτε μας μια “μικρή” εργασία προς εκτύπωση για να επιβεβαιώσετε από μόνοι σας τι ακριβώς σημαίνει για εμάς σωστή εξυπηρέτηση και συνεργασία!

make an imPRESSion

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες