A better way
to print

Έχοντας τη συνολική εικόνα των αναγκών σας, αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη για την παραγωγή των εντύπων σας, ενώ εσείς ασχολείστε με την επιχείρησή σας. Οι γραφικές τέχνες είναι μια πολύπλοκη και πολύπλευρη εργασία, με τεράστιο ενδιαφέρον. Απαιτείται όμως βαθιά γνώση για όλα τα βήματα, εμπειρία και εξειδίκευση.

Διαχείριση εντύπων

Μελέτη & ανάλυση αναγκών

Δημιουργικό

Εταιρική εικόνα

Σελιδοποίηση

Ψηφιακά

Offset

Ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους

Ειδικές εργασίες

Παρακολούθηση αποθεμάτων και αποθήκευση

Παράδοση

Ταξινόμηση

σας λύνει τα χέρια!

Print
Management

Ανάλυση

Αναλύουμε τις τρέχουσες και μελλοντικές σας ανάγκες και παρουσιάζουμε μια συνολική και αποτελεσματικότερη πρόταση διαχείρισης των εκτυπώσεών σας.

Μελέτη

Μελετούμε την πλήρη γκάμα των εντύπων σας και προτείνουμε εναλλακτικές που εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα που επιθυμείτε, σε συνδυασμό με τη μείωση του συνολικού κόστους.

Εγγύηση

Εγγυόμαστε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, άριστη ποιότητα και εξοικονόμηση πόρων.

Μείωση Κόστους

Άμεσα ορατή μείωση των εξόδων σας.

Από τη μακέτα μέχρι την παράδοση

Εκτυπωτικές λύσεις για όλους. Δεν υπάρχει δουλειά που να θεωρούμε πολύ μικρή ή πολύ μεγάλη. Αυτό συμβαίνει γιατί διαθέτουμε σύγχρονο εκτυπωτικό εξοπλισμό, το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και το απαραίτητο δίκτυο συνεργατών. Ο συνδυασμός αυτός μας επιτρέπει να προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση, στη σωστή τιμή, για κάθε εκτυπωτική ανάγκη.

In-house παραγωγή και όχι μόνο

Βασιζόμαστε στις δυνατότητες που μας δίνει η in-house παραγωγή μας, αλλά δεν περιοριζόμαστε από αυτές. Στην περίπτωση που κάποιο έντυπο μπορεί να παραχθεί με καλύτερο τρόπο ή οικονομικότερο τρόπο σε κάποια άλλη μηχανή, γνωρίζουμε το συνάδελφο στον οποίο πρέπει να απευθυνθούμε έτσι ώστε να φτάσει στα χέρια σας η καλύτερη δυνατή ποιότητα, στη σωστότερη τιμή. Ο όγκος των εργασιών που προωθούμε σε υπεργολάβους και οι μακρόχρονες συνεργασίες που έχουν από χρόνια εδραιωθεί, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές.

Πλήρης επιμέλεια

Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη για το τελικό προϊόν, την εξυπηρέτηση και την έγκαιρη παράδοση παραμένει σε εμάς. Δουλειά μας είναι να μεριμνούμε για όλες τις λεπτομέρειες της παραγωγής των εντύπων, έτσι ώστε εσείς να μπορείτε να επικεντρωθείτε σε αυτό που γνωρίζετε καλύτερα, τη δική σας δουλειά.

Χωρίς δεσμεύσεις

Δεν υπογράφουμε συμβόλαια αποκλειστικής συνεργασίας. Ορισμένες εταιρίες print management επιμένουν στην υπογραφή δεσμευτικών συμβολαίων. Εμείς προτιμάμε να επιλέγετε εμάς ξανά και ξανά κάθε φορά που χρειάζεστε κάποιο έντυπο, παρά να το κάνετε επειδή σας δεσμεύει κάποιο συμβόλαιο.

Εάν ψάχνετε για εξειδικευμένη, εποικοδομητική και φιλική παροχή υπηρεσιών στο τομέα των εντύπων σε λογικά πάντα τιμές, μην ψάχνετε άλλο! Είστε ο ιδανικός μας πελάτης!

Σε ποιους απευθυνόμαστε

Όλες οι επιχειρήσεις, εταιρίες, οργανισμοί ή καταστήματα είναι δυνητικοί πελάτες ενός τυπογραφείου, αφού όλοι χρειάζονται κάποιου είδους έντυπα. Χωρίς να αποκλείουμε καμία συνεργασία, θεωρούμε ότι το print management απευθύνεται κυρίως σε:

Ξενοδοχεία και καταλύματα σε όλη την επικράτεια

Εταιρίες διοργάνωσης εκθέσεων & συνεδρίων

Εταιρίες επαγγελματικού εξοπλισμού

Βιομηχανίες, βιοτεχνίες

Διαγνωστικά κέντρα, κέντρα αποκατάστασης, φυσικοθεραπευτήρια

Δικηγορικές εταιρίες, εταιρίες συμβούλων, ιατρούς, λογιστικά γραφεία

Ξένες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα

Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία Τουρισμού

Διαφημιστικές εταιρίες

Πρεσβείες

we love printing

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες