Σχετικά με εμάς

Το τυπογραφείο “Γεωργαλλίδη” ιδρύθηκε το 1928 από τον Τρύφωνα Ε. Γεωργαλλίδη, στην οδό Μητροπόλεως στην Αθήνα.

Οι γιοί του Λέλος και Δήμος ακολούθησαν την τέχνη της τυπογραφίας και επένδυσαν στην εκτύπωση offset όταν μετέφεραν την παραγωγή στο Θησείο.

Το 1968, η εταιρεία μετακόμισε σε ιδιόκτητη έδρα στο Βοτανικό, όπου και παραμένει μέχρι σήμερα.

Ακολουθώντας πάντα τις νέες τεχνολογίες γύρω από τις γραφικές τέχνες, κατάφερε να παραμείνει σύγχρονη και να περάσει στον 21ο αιώνα με επιτυχία.

92 χρόνια εμπειρίας

Με την εμπειρία 92 ετών, που έχει περάσει από γενιά σε γενιά και με σεβασμό στην ιστορία της, είναι μια εταιρεία γραφικών τεχνών με ανθρώπους που έχουν μεγαλώσει μέσα στη δουλειά, με μεράκι και βαθιά αγάπη για την τέχνη της εκτύπωσης.
Η τρίτη γενιά προχωράει σήμερα με το ίδιο κέφι για διαρκή ανανέωση και επαγγελματισμό στον κόσμο των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Γιατί να μας επιλέξετε

Παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις.
Προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή στον τομέα των εκτυπώσεων, έγκαιρα και σε λογική τιμή.
Εδραιώνουμε σταθερές σχέσεις που στηρίζονται στην εμπιστοσύνη, την ειλικρινή συνεργασία και τον αμοιβαίο σεβασμό.

Λειτουργούμε ηθικά και υπεύθυνα, χρησιμοποιώντας υλικά που δεν ζημιώνουν το περιβάλλον.

Εργαζόμαστε με επαγγελματισμό και αγάπη για τη δουλειά.

Οικολογικό αποτύπωμα

Η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση δεν είναι πολυτέλεια, αλλά υποχρέωση και εμείς φροντίζουμε ώστε να ζημιώνουμε όσο το δυνατόν λιγότερο το περιβάλλον.

Όλοι οι προμηθευτές των Α’ Υλών είναι πιστοποιημένοι με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς και τα υπολείμματα χαρτιού αποστέλλονται σε εταιρία παραγωγής προϊόντων από ανακυκλωμένο χαρτί.

Πιστοποίηση διασφάλισης ποιότητας

Η εταιρεία είναι από το 2006 πιστοποιημένη για την εφαρμογή του συστήματος διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2000 στην εκτύπωση και την προεκτύπωση.

Είπαν για εμάς

"Η συνεργασία μας με την εταιρεία γραφικών τεχνών Γεωργαλλίδη, ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Αρχικά αφορούσε εταιρικά έντυπα για εμπορικές εκθέσεις και συνέδρια και σύντομα εξελίχθηκε σε στρατηγικό συνεργάτη, για την υλοποίηση κάθε project, σε Ελλάδα και εξωτερικό."

περισσότερα...

Η αμεσότητα επικοινωνίας, η ανταπόκριση και το ποιοτικό αποτέλεσμα εξαιρετικό, συχνά κάτω από ασφυκτικούς χρονικούς περιορισμούς και αντίξοες συνθήκες.
Κλείνοντας ο κύκλος των events, τα αδέλφια Γεωργαλλίδη δεν ήταν δυνατόν να μην είναι εξαρχής αρωγοί στο νέο μας εγχείρημα, τον οινικό προορισμό heteroclito, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, που γρήγορα αναγνωρίστηκε από το οινόφιλο κοινό.
Από το 2012, έχουν αναλάβει όλο το φάσμα της έντυπης επικοινωνίας μας και φυσικά η αγαστή συνεργασία, συνεχώς διευρύνεται.

heteroclito cave & bar a vin

Μαντλέν & Δημήτρης

"Με την εταιρία Γεωργαλλίδη συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια και είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που λαμβάνουμε. Όλο το προσωπικό είναι προσανατολισμένο στην άρτια και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και χαίρεσαι να συνεργάζεσαι μαζί τους ..."

περισσότερα...
Είναι πάντα ενημερωμένοι ως προς τις τεχνολογικές εξελίξεις και έτοιμοι να σου προτείνουν λύσεις σε κάθε προβληματισμό σου. Οι παραγγελίες μας φτάνουν πάντα έγκαιρα και χωρίς προβλήματα. Μας έχουν εξυπηρετήσει πολλές φορές σε έκτακτες περιστάσεις, εκτός προγράμματός τους. Έχουν την τεχνογνωσία και τη διάθεση να σε εξυπηρετήσουν ανά πάσα στιγμή.
Από την αρχή της συνεργασίας μας, μελέτησαν τις ανάγκες μας συνολικά και με την προσέγγισή τους κατάφεραν να μειώσουν το ετήσιο κόστος των εκτυπώσεών μας σημαντικά.
Δεν τους αλλάζουμε και τους προτείνουμε ανεπιφύλακτα.
Δικηγορική Εταιρία Άννα Κορακή & Συνεργάτες

Άννα Κορακή

"Για την ΑΝΟΡΑΚ, Γεωργαλλίδης σημαίνει: μεράκι και προσοχή σε όλα τα στάδια. Προγραμματισμός, προεκτυπωτικός έλεγχος, πετυχημένη εκτύπωση, σωστή συσκευασία, τήρηση συμφωνημένου χρόνου παράδοσης. Και διάρκεια. "

ΑΝΟΡΑΚ

Δημήτρης Κοσκοβός, Γενικός Διευθυντής

"Τρύφωνας: Η πιο ήρεμη και καθησυχαστική φωνή στο τηλέφωνο, αντίδοτο στα αυτιά του φρενιασμένου γραφίστα. "

Between the line

Μαριέττα Παπαϊωάννου, Γραφίστρια

we love printing

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες