Τυπογραφικές Εργασίες

Παράγουμε έντυπα εξαιρετικής ποιότητας, γρήγορα, εύκολα και οικονομικά. Ως μια διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρία, εξελισσόμαστε για να προσφέρουμε πάντα όλα όσα χρειάζεται η επιχείρησή σας σε επίπεδο επικοινωνίας, διαχείρισης, προβολής, λογιστηρίου, branding.

Έντυπα εταιρικής ταυτότητας
Έντυπα λογιστηρίου

Από τα παλαιότερα τυπογραφεία στην παραγωγή εντύπων εταιρικής ταυτότητας και μπλοκ λογιστηρίου, προμηθεύουμε τις επιχειρήσεις με τα εργαλεία που χρησιμοποιούν καθημερινά για την οργανωμένη και ευπαρουσίαστη λειτουργία τους.

Έντυπα εταιρικής ταυτότητας

Έντυπα λογιστηρίου

Εταιρική ταυτότητα

Επαγγελματικές κάρτες, επιστολόχαρτα, φάκελοι

Μπλοκ σημειώσεων

Αυτοκόλλητα

Τιμολόγια

Μπλοκ λογιστηρίου

Δελτία αποστολής, αποδείξεις είσπραξης-πληρωμής κλπ.

Folder παρουσιάσεων

Φάκελοι ντοσιέ

Εκτυπώσεις

Με αγάπη για την τέχνη της εκτύπωσης, το χρώμα και τη λεπτομέρεια που κάνει κάθε δικό σας έντυπο ξεχωριστό, καλύπτουμε τις ανάγκες σας για διαφήμιση και προβολή.

Το τελικό αποτέλεσμα της παραγωγής μας είναι αυτό ακριβώς που περιμένετε, αν όχι καλύτερο.

Εκτυπώσεις

N

Διαφημιστικά έντυπα

N

Κατάλογοι προϊόντων

N

Εταιρικοί κατάλογοι

N

Προφίλ εταιρείας

N

Εφημερίδες - Newsletter

N

Περιοδικά

N

Τιμοκατάλογοι

N

Αφίσες

N

Flyer

N

Ετικέτες

N

Έντυπα διανομής (delivery)

Ειδικές Εργασίες

Βρίσκετε όλες τις λύσεις σε ένα μόνο χώρο. Δεν θα χρειαστεί να ψάξετε κάθε φορά τον “ειδικό” για όποια διαφορετική ανάγκη προκύπτει.

Αναλαμβάνουμε όλες τις ειδικές εργασίες, καλύπτοντας στο σύνολό του το ευρύ φάσμα που εμπλέκεται με την τέχνη της εκτύπωσης.

Ειδικές εργασίες

Πλαστικοποιήσεις

Τοπικό UV

Κοπτικά, γκοφρέ, έκτυπα

Φινιρίσματα εντύπων

Αριθμήσεις

Χρυσοτυπίες - Ασημοτυπίες

Μεταξοτυπίες

Ξυστό

Καρτολίνες

Προσκλήσεις

Ημερολόγια

Σουβέρ, σουπλά

Μηχανογραφικά έντυπα

Από τους πρώτους που επενδύσαμε στην τεχνολογία της εκτύπωσης μηχανογραφικών εντύπων πριν από 30 χρόνια, έχουμε τη δυνατότητα και την εμπειρία να εξυπηρετούμε κάθε πελάτη ανάλογα με τις ανάγκες του, σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες, αξιόπιστα, σε γρήγορους χρόνους και σε λογικές τιμές.

Αυτό που μας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια. Από την εξυπηρέτηση πελατών, την προεκτύπωση, την παραγωγή και τον ποιοτικό έλεγχο μέχρι και την αποστολή, εργαζόμαστε όλοι με στόχο την κάλυψη των αναγκών σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μηχανογραφικά έντυπα

Τιμολόγια

Αποδείξεις

Επιταγές

Ασφαλιστήρια

Ειδικές εφαρμογές

Κοινόχρηστα πολυκατοικιών

Προεκτύπωση

Ο συνδυασμός προεκτύπωσης και εκτύπωσης εξασφαλίζει την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Το δημιουργικό μας τμήμα καταργεί την απόσταση μεταξύ γραφίστα και τυπογράφου.

Ελέγχουμε την κάθε εργασία από το πρωταρχικό στάδιο έως και την ολοκλήρωσή της, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις λεπτομέρειες που μπορεί να επηρεάσουν την υλοποίηση μιας ιδέας.

Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε δημιουργικά στις ανάγκες κάθε πελάτη, χωρίς να ξεχνάμε τους περιορισμούς που θέτουν τα χρονοδιαγράμματα ή οι προϋπολογισμοί.

Είμαστε άνθρωποι της αγοράς και αντιλαμβανόμαστε ότι η δουλειά μας πέρα από την αισθητική έχει να κάνει και με το εμπορικό μήνυμα, το οποίο πρέπει να “περάσει” ξεκάθαρα και συγκεκριμένα.

Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να αναπτύξουμε την εταιρική σας εικόνα.

Ανταποκρινόμαστε με ταχύτητα και προτείνουμε πρωτότυπες σχεδιαστικές ιδέες.

Προεκτύπωση

Μακέτες

Δημιουργία λογοτύπου

Eταιρική ταυτότητα

Επεξεργασία εικόνας

Σελιδοποίηση

Διαφημιστικές καταχωρίσεις

Έντυπα εταιρικής αλληλογραφίας

Mεταβλητά δεδομένα
Προσωποποίηση

Το προσωποποιημένο marketing αποτελεί σήμερα την πρώτη επιλογή στον τομέα της εταιρικής επικοινωνίας και προώθησης πωλήσεων, καθώς εξασφαλίζει την απευθείας επαφή με τον τελικό πελάτη.

Το μήνυμά σας φτάνει σε στοχοποιημένες λίστες παραληπτών τη σωστή στιγμή. Επιπλέον, το direct mail αποτελεί ένα από τα λίγα εργαλεία προώθησης με απόλυτα μετρήσιμη αποτελεσματικότητα.

Διαθέτουμε την απαραίτητη υποδομή σε λογισμικό για τη διαχείριση βάσεων δεδομένων και την εκτύπωση μεταβλητών στοιχείων (όνομα, κωδικοποίηση barcode, δωροεπιταγές κλπ.) καθώς και διαδικασίες ακριβείας για την εγγυημένη ταυτοποίηση στην εμφακέλωση, με απόλυτη διασφάλιση του απορρήτου των στοιχείων σας.

Τέλος, αναλαμβάνουμε την ταξινόμηση σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές των ΕΛΤΑ καθώς και την αποστολή των εντύπων στα κέντρα διανομής.

Ψηφιακές εκτυπώσεις
μεγάλου μεγέθους

Με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αναλαμβάνουμε την εκτύπωση αλλά και την τοποθέτηση ή εφαρμογή των υλικών με εξειδικευμένα, έμπειρα συνεργεία.

Εκτυπώνουμε σε pvc, διαφανές ή εύκαμπτο βινύλιο, αυτοκόλλητο, μουσαμά, δίχτυ, backlite, one-way, σε καμβά ή γυαλιστερό χαρτί, επικολλημένα σε k-line, k-fix, k-mount ή σε plexiglass.

Βιβλία – Λευκώματα – Mελέτες

Aπό τη σελιδοποίηση μέχρι και τη βιβλιοδεσία.

Για οποιαδήποτε ειδική έκδοση, εταιρική ή προσωπική, βασιστείτε στο μεράκι μας για να δημιουργήσουμε μαζί.

Headshots

Ζητήστε μας προσφορά